آغاز عملیات هرس درختان فضای سبز در شهر آبسرد/ رفع سد معبر با همکاری پلیس راهور اجرا شد
آغاز عملیات هرس درختان فضای سبز در شهر آبسرد/ رفع سد معبر با همکاری پلیس راهور اجرا شد

به دستور واشقانی فراهانی شهردار، عملیات هرس درختان سطح شهر با هدف حفظ و نگهداری درختان سطح شهر توسط واحد فضای سبز خدمات شهری انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، محسن واشقانی‌فراهانی شهردار آبسرد اظهار کرد: عملیات هرس درختان و درختچه های فضای سبز سطح شهر به منظور حذف شاخه های آفت زده و بیمار و خشک و حفظ سلامت و آرایش فضای سبز می باشد.

وی افزود: جوان سازی درختان ، حفظ و نگهداری فضای سبز ، رضایتمندی شهروندان ، فرهنگ سازی محافظت از محیط زیست از مهمترین مزایای اجرای عملیات هرس درختان میباشد که از امروز در دستور کار عوامل واحد فضای سبز شهرداری آبسرد قرار گرفته است.

رفع سد معبر با همکاری پلیس راهور در شهر آبسرد اجرا شد

در این طرح خودروهای وانت نیسان که در مقابل مغازه‌های میوه فروشی اقدام به سد معبر و مزاحمت در تردد شهروندان می‌نمودند در طرحی مشترک که توسط عوامل واحد سد معبر شهرداری و پلیس راهور اجرا شد اقدام به تذکر و جریمه خاطیان نمودند.

لازم به ذکر است در صورت تکرار سد معبر، خودروهای خاطی توسط پلیس راهور با جرثقیل به پارکینگ منتقل خواهد شد.