مسعود مسلمیفر امروز در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری عصر شرق اظهار کرد: در حال حاضر در بیمارستان حضرت فاطمه(س)، درمانگاه چشمپزشکی، قلب، طب فیزیکی، پوست، زنان، رادیولوژی، داروخانه و آزمایشگاه فعال است و علیرغم شرایط سخت موجود و بروز برخی مشکلات مانند کمبود دارو، سعی در ارائه خدمات مطلوب داریم.
وی تصریح کرد: مساحت بنای این بیمارستان حدود سه هزار و ۵۰۰ مترمربع بود که اکنون سه هزار مترمربع دیگر نیز به آن افزوده شده و در حال تکمیل است؛ هزینه ساخت و تجهیز اورژانس این بیمارستان بالغ بر پنج میلیارد تومان بود که توسط دانشگاه شهید بهشتی پرداخت شد.
رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند ادامه داد: تأمین اعتبار سایر بخشهای این بیمارستان نیز بر عهده خیران بود که بیش از چهار میلیارد تومان هزینه در بر داشت؛ به طور کلی مبلغ کلی هزینههای انجام شده در بیمارستان حضرت فاطمه(س)، بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان بود.
مسلمیفر از وجود موتور ژنراتور برای تأمین برق در مواقع لازم در این بیمارستان خبر داد و گفت: علاوه بر وجود موتور ژنراتور، سیستم فاضلاب این بیمارستان به صورت نوین طراحی شده و خروجی فاضلاب و تصفیه آن به صورتی است که سازمان محیط زیست، استفاده آن به صورت آب شرب را تأیید کرده است.
انتهای پیام/س