به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجتالاسلام والمسلمین کاظم فتاحدماوندی ظهر امروز در خطبههای عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته دماوند با بیان اینکه دهم آذرماه سالروز شهادت آیتالله سیدحسن مدرس است، اظهار کرد: آیتالله مدرس به دستور رضاخان در سال ۱۳۱۶ به شهادت رسید و این مناسبت، روز مجلس شورای اسلامی است.
وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتخاب نمایندگان مجلس با تأیید صلاحیت آنها توسط شورای نگهبان و توسط مردم انجام میشود؛ یک سوم از اصول قانون اساسی یعنی حدود ۶۰ اصل مربوط به قانونگذاری و قوه مقننه بوده و مجلس محور بسیاری از تصمیمگیریها و برنامهریزیهاست.
*مجلس پایگاه اصلی نظام و مردم و مظهر اراده ملی در تصمیمگیریهاست
امام جمعه دماوند با بیان اینکه مجلس پایگاه اصلی نظام و مردم و مظهر اراده ملی در تصمیمگیریهاست، گفت: امام راحل فرمودند «مجلس خوب همه چیز را خوب میکند و مجلس بد همه چیز را بد میکند»؛ اگر نمایندهای بگوید که مجلس در رأس امور نیست، ضعف خود و همکارانش را برملا کرده است.
فتاحدماوندی تصریح کرد: انتخابات یازدهم مجلس، نخستین انتخابات در گام دوم انقلاب و جشن ۴۰ سالگی انتخابات مجلس است و مجلس یازدهم باید آیینه برآورده کردن انتظارات امام و امت انقلابی باشد؛ امام راحل فرمودند «سعی کنید نمایندهای مانند مدرس را برای مجلس انتخاب کنید»؛ شهید مدرس، دینشناس، استعمارستیز و دشمن استکبار و آزاده، ساده زیست و مردمدار بود.
وی بیان کرد: سی و پنجمین انتخابات ایران با ثبتنام داوطلبان، از دهم آذرماه سال جاری کلید میخورد؛ داوطلبان بین خود و خداوند خلوت کنند که آیا توان ادای حق مردم و نظام را دارند؛ مجلس یازدهم باید از نمایندگان متعهد و متخصص و انقلابی تشکیل شود؛ نماینده که برای حل مشکلات کشور دست به دامن آمریکا و اروپا شود، دردی را دوا نخواهد کرد.
*راهبرد مجلس و دولت آینده باید مصونسازی کشور از تحریم باشد
امام جمعه دماوند خاطرنشان کرد: نمایندهای که به ولایتفقیه اعتقاد قلبی ندارد و در عمل تابع ولیفقیه نیست، بین مردم جایگاهی ندارد و برای انتخاب خوب، باید معیارها را خوب بشناسیم و نتیجه انتخاب بد به خود ما برمیگردد.
فتاحدماوندی افزود: مجلس و دولت آینده، باید جوانتر و با تحرکات بیشتر، جهادی و طرفدار اقشار ضعیف باشد؛ نماینده و رئیس جمهور آینده باید برنامه خود برای اقتصاد مقاومتی و رونق تولید را برای مردم بیان کند؛ اصلاح قوانین اقتصادی به نفع تولید داخلی و حمایت از سرمایهگذاران و تولیدکنندگان، راه نجات اقتصاد کشور است.
وی تأکید کرد: راهبرد مجلس و دولت آینده باید مصونسازی کشور از تحریم باشد؛ با استفاده از نیروی انسانی جوان کشور میتوانیم دشمنان را شکست دهیم، اما اگر راه امام را گم کنیم، سیلی خواهیم خورد؛ راه امام سادهزیستی، پرهیز از اشرافیگری، ایثار، استکبارستیزی و دفاع از مستضعفان بود.
*اعتماد به دشمن باعث عقبماندگی خسارتبار در صنعت هستهای شد
امام جمعه دماوند ادامه داد: امام خمینی (ره) طرفدار جدی حمایت از محرومان و مستضعفان و همچنین عدالت اجتماعی بودند؛ مسؤولان اگر از قشر مرفهین بیدرد باشند، هیچگاه درد محرومان دردمند را درک نخواهند کرد؛ مسؤولی که فکر میکند، از راه گدایی کدخدا میتواند مشکل مملکت را حل کند، هم به خود و هم به مردم سیلی زده است.
فتاحدماوندی با اشاره به اینکه برخی مسؤولان هم در زمینه سیاست خارجی شکست خوردند و هم در مسائل داخلی بد عمل کردند، گفت: در سیاست خارجی به برجام دل خوش کرده و به دشمن اعتماد کردند، اما نتیجهاش عهدشکنی دشمن و عقبماندگی خسارت بار در صنعت هستهای شد.
وی تصریح کرد: در مسائل داخلی بیشتر از متن به حاشیهها پرداخته شد؛ رفتن یا نرفتن بانوان به ورزشگاه و برگزاری کنسرت یا عدم برگزاری آن، مسأله اصلی کشور ما نبود؛ مسأله اصلی کشور اشتغال، ازدواج و مسکن جوانان است.
*اینکه شخص اول اجرایی کشور بگوید من هم صبح جمعه قیمت بنزین را فهمیدم، مردم را ناراحت میکند
امام جمعه دماوند اظهار داشت: در دولت نهم و دهم با طرح مسکن مهر خانههای زیادی برای مردم ساخته شد، اما در دولت دهم و یازدهم این روند کند و بعضاً متوقف شد؛ ساخت مسکن، اشتغال و ازدواج را هم در پی داشت، چرا هر کاری را که دولت مخالف سلیقه ما انجام میدهد، باید بد بدانیم و متوقف کنیم؟
فتاحدماوندی افزود: بنزینی که باید به صورت سهمیهبندی عرضه و قیمت آن هر سال به صورت پلکانی زیاد میشد، با بیتدبیری دچار این سرنوشت تلخ شد؛ برخی کارشناسان معتقدند که با حذف کارت سوخت و عدم اجرای قانون هدفمندی یارانهها طی ۶ سال اخیر، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد شده است.
وی تصریح کرد: همه این مسائل به کنار، اما اینکه شخص اول اجرایی مملکت و رئیس دولت بگوید که من هم صبح جمعه فهمیدم که قیمت بنزین تغییر کرده، مردم را ناراحت میکند؛ استانداران و فرمانداران خبر داشتند، مسئولان نظامی، انتظامی و امنیتی آن شب جمعه همه آمادهباش بودند، چطور میشود که رئیس جمهور مملکت بگوید که من صبح فهمیدم.
*چرا موضوع افزایش قیمت بنزین برای رئیس جمهور اهمیت نداشت؟
امام جمعه دماوند بیان کرد: برخی از مردم فکر میکنند که این مسأله برای رئیس دولت چندان اهمیتی نداشت که به شورای امنیت و وزیر کشور سپردند و گفتند که به من هم نگویید که این طرح چه زمانی اجرا میشود؛ چرا نباید او از زمان اجرای طرح خبر داشته باشد و چرا گفتهاند که به من نگویید، مگر این مسأله اهمیت نداشت؟
فتاحدماوندی تأکید کرد: چرا از مسألهای که بعد از آن ممکن است اعتراض و اغتشاش شود، خبر نداشتید؟ دشمن منتظر این لحظه بود؛ اگر رئیس جمهور فرمانده جنگ اقتصادی باشد، هیچگاه فرمانده نمیگوید که تمام کارها دست افسران است و حتی به من نگویید کی قرار است که عملیات آغاز شود.
وی با بیان اینکه وزیر کشور میگوید که ۲۴ ساعت قبل همه کارگران پمپ بنزینها و جایگاهها میدانستند که ساعت ۱۲ پنجشنبه، این طرح اجرا میشود، افزود: نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، سپاه، شورای تأمین استانها و حتی فرمانداران خبر داشتند، چطور میشود که رئیس جمهور اطلاع نداشت؟
*مسؤولان کمکار عذرخواهی کنند/ مسؤولان باید به داد مردم برسند
امام جمعه دماوند اظهار کرد: ای کاش مسئولانی که در اجرای این طرح کمکاری و خطایی داشتهاند، از مردم عذرخواهی کنند؛ در اینجا باز هم از مردم صبور و نجیب تشکر میکنیم که به خاطر حفظ امنیت کشور و جمهوری اسلامی ایران باز هم تحمل کرده و در حمایت از نظام راهپیمایی کردند.
فتاحدماوندی اضافه کرد: مردم از گرانیهای ناشی از گرانی بنزین گله دارند و مسؤولان باید به داد مردم برسند.
انتهای پیام/