به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، نعمتالله ترکی ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص پروژه خط ریلی تهران – پردیس و دماوند اظهار کرد: در خصوص حملونقل عمومی و جادهای مذاکراتی با نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتهایم.
وی افزود: در بخش حمل و نقل ریلی، مطالعات خط تهران به پردیس و دماوند انجام شد و نوبخت با کد اعتباری این پروژه موافقت کرد که در قالب فاینانس، نشستی هماهنگ شود و ما مطالعات آن را جمعبندی کردیم.
*پروژه خط ریلی تهران – پردیس – دماوند آغاز خواهد شد
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران گفت: از سال ۱۳۹۸ با همت نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس و دیگر مسئولان، پروژه خط ریلی آغاز خواهد شد که بحث طرح مطالعاتی تهران، پردیس و دماوند را حتماً کار کنیم.
ترکی تصریح کرد: مطالعات خط ریلی قبلاً تا پردیس انجام شده بود و با نیمنگاهی که صورت گرفت، این پروژه به دماوند تعمیم داده و قرار شد که کد اعتباری یکنواختی برای آن در نظر گرفته شود.
وی بیان کرد: امیدواریم تا ۱۴۰۰ این بخش حمل و نقل ریلی شهرستان دماوند انجام شود؛ چراکه در خصوص استقرار جمعیتی پیشبینی داریم که جمعیت در شرق استان تهران بیشتر است و بیشتر نیز خواهد شد.
*سرانه جمعیتی دماوند ۵ درصد است
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران افزود: سرانه جمعیتی شهرستان دماوند طبق سرشماری انجام شده، نزدیک به پنج درصد نسبت به شهرستانهای دیگر بوده و رویکرد جمعیتی بسیار بالاست.
ترکی ادامه داد: در بحث شهر دماوند بر اساس پیگیریهای صورت گرفته، جاده کمربندی غربی سرهار این شهر است؛ مطالعات این پروژه انجام و بخشی از آن اجرا شده و اولویت نخست در بخش مناطق توسعهای برای حمل و نقل جادهای، پروژه کمربندی و ریلی خط تهران، پردیس و دماوند مد نظر قرار دارد.
وی تصریح کرد: ادامه کار در بخشهای توسعهای در برنامه آمایشی که انجام دادیم، شهرستان دماوند حوزه گردشگری شد؛ ۳۰ نقطه را برای شناسایی بخش گردشگری پیشبینی کردیم که تاکنون هشت نقطه آن ارائه شده و بر اساس سند توسعه مبنای کار در دماوند حوزه گردشگری مد نظر قرار گرفته است.
*اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی برای تکمیل بیمارستان حضرت فاطمه (س)
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران اظهار داشت: همچنین در کنار این نقاط، بحث گردشگری و ورزشی هم از جمله پیست اسکی آبعلی قرار دارد و قطعاً این نقاط در حوزههای مختلف طبق نقشه راهی که ترسیم شده، اجرایی خواهد شد.
ترکی افزود: امروز اطلاعات پروژه تقاطع غیره مسطح بلوار بعثت دماوند را دریافت کردیم و قرار شد در سال ۱۳۹۸ با تأکیدی که نماینده مردم در مجلس داشت، هماهنگ میکنیم و به صورت مشارکتی با شهرداری دماوند این پروژه را انجام دهیم.
وی گفت: در خصوص طرح توسعه بیمارستان حضرت فاطمه (س)، چون به صورت خیری و مشارکتی این پروژه انجام میپذیرد، کار بسیار ارزشمندی است و جای تقدیر دارد؛ برای تکمیل بیمارستان اعلام شد که ۱۵ میلیارد تومان نیاز است و برنامه این شد که نشستی را برگزار کنیم و این میزان اعتبار مورد نیاز تقسیمبر سه و توسط حوزه خیری، منابع استانی و دانشگاه علوم پزشکی پرداخت شود.
*احداث ۷ بیمارستان در شهرستانهای تهران/ پیشرفت ۷۵ درصد پروژههای غرب استان
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران تصریح کرد: اگر این فعالیتی که انجام شده و منابع آن تأمین شود، تا هفته دولت سال ۱۳۹۸ بیمارستان حضرت فاطمه (س) به طور کامل افتتاح خواهد شد.
ترکی بیان کرد: ۱۹ بیمارستان در شهر تهران و نزدیک هفت بیمارستان نیز در شهرستانهای استان تهران در حال احداث یا جایگزینی است و فکر میکنیم که دولت تدبیر و امید از سال ۱۳۹۲ به بعد در بحث عدم توسعههایی که شهرستانها در بخشهای مختلف داشتند، یکی حوزه بهداشت و سلامت بود که این کار اتفاق افتاد و بعضی از مراکز از جمله در قرچک و پاکدشت افتتاح شد و بهرهبرداری شد.
وی اضافه کرد: احداث بیمارستانهای بقیه شهرستانها همچون قدس، ملارد، شهریار و اسلامشهر روی مرز ۶۵ تا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تا سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ سرانهای که برای استان تهران در نظر گرفتیم در بخش بهداشت و درمان به میانگین کشوری خواهد رسید.
*فروشگاههای زنجیرهای برای دماوند اثرگذار نیست
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران در پاسخ به این سؤال خبرنگار عصر شرق که آیا رشد قارچگونه فروشگاههای زنجیرهای در دماوند قابل توجیه است؟، افزود: ما مخالف هستیم و در حوزه برنامهریزی آنچه را که در شهر تهران نیز با عناوین مختلف ملاحظه میکنید، اعتقاد داریم که برای شهرستان دماوند اثرگذار نیست.
این موضوع باید به نقاط مختلف شهر ترویج پیدا کند که هم کسبه و هم اصناف آن را مدیریت کنند؛ در بحث توسعهای نگاه ما منطقهای یا بخشی است و با توجه به معضلاتی که در آینده خواهند داشت، این موضوع در دماوند و شهرستانهای پیرامونی اتفاق نیفتد.
انتهای پیام/س